SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

22 Haziran 2024 - 16:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

TUHAFİYEDEKİ VİDEO

Adım Serap, yaşım 38. Evli ve iki çocuk annesiyim. Bayram yaklaşıyordu ve çocuklarıma ve kendime bayramlık kıyafetler bakmak için sürekli gittiğim tuhafiye dükkanına uğradım. Dükkanda benden başka kimse yoktu, bu yüzden rahatça alışveriş yapabileceğimi düşündüm.

Birkaç parça elbise beğendim ve denemek için kabine gittim. Kabinde elbiselerimi çıkardım ve beğendiklerimi denerken birden kabin perdesi açıldı ve tuhafiyeci Mehmet içeri girdi. Ağzımı kapatarak beni susturmaya çalıştı. Korkudan donakaldım. Mehmet’in yüzünde tanımadığım bir ifade vardı. Panikle karşı koymaya çalıştım ama beni sıkıca tuttu. “Sessiz ol,” dedi. Gözlerimle ona yalvarırcasına baktım, ama gözlerindeki soğukluk beni daha da ürküttü.

Bir anlık cesaretle onu itmeye çalıştım, ama gücüm yetmedi. Mehmet’in elinden kurtulmak için çabalarken içimde bir panik ve korku dalgası yükseldi. Tam o sırada, dükkandan içeri birinin girdiğini duydum. Mehmet bir an için duraksadı ve bu anı fırsat bilerek tüm gücümle bağırmaya başladım.

Yeni gelen müşteri, bağırışlarımı duydu ve hemen kabine doğru koştu. Mehmet beni bırakıp hızla dükkandan kaçtı. Gelen kişi, şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken ben titreyerek kabinden çıktım. Olayı hemen polise bildirdik ve kısa sürede Mehmet yakalandı.

Polisin Soruşturması
Polis olay yerine geldikten sonra ifademi aldı. Mehmet’in daha önce de benzer davranışlarda bulunduğu ancak kimsenin şikayetçi olmadığı ortaya çıktı. Bu olayın ardından Mehmet’in iş yerine ve evine yapılan aramalarda başka mağdurlara ait olabilecek çeşitli eşyalar bulundu. Mehmet tutuklandı ve adalete teslim edildi.

Destek ve Dayanışma
Bu korkunç deneyimin ardından ailem ve arkadaşlarım bana büyük destek oldular. Bir süre psikolojik destek aldım ve yavaş yavaş bu travmayı atlatmaya başladım. Bu süreçte, benzer durumlarla karşılaşan kadınların cesurca konuşmalarının ve adalet aramalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.

Sonuç
Bu olay, alışveriş yaparken bile ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini ve güvende hissetmediğimiz durumlarda sesimizi duyurmaktan çekinmememiz gerektiğini gösterdi. Mehmet gibi insanlar, sessiz kalındığında cesaret bulurlar. Bu yüzden, yaşadıklarımızı paylaşmak ve adaleti sağlamak, hem kendi iyiliğimiz hem de başkalarının güvende olabilmesi için çok önemlidir.

Hikayenin tamamını ve bu tür olaylara karşı nasıl önlemler alabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA