SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

27 Haziran 2024 - 21:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Emeklilere 4A 4B 4C SSK BAĞKUR

Emekli Maaş Zamları İçin Gözler Temmuz Ayında Emeklilerin merakla beklediği Temmuz zammı amacıyla gözler, 3 Temmuz’da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) doğrultusundan açıklanacak olan 12 aylık TÜFE ortalamasına ve ilk 6 aylık enflasyon farkına çevrildi. Bu verilerin açıklanmasıyla emeklilerin alacağı maaş zammı kesinleşecek. Bankalar Promosyon Yarışına Girdi Bankalar, emeklilerin zamlı maaşları belirlenmeden evvelce promosyon yarışına girdi. Bayram dönüşü Haziran ayı sonuna kadar sözleşme imzalayan emekliler, 1 maaş ikramiye tutarında ödeme alabilecekler. Peki, hangi banka en yüksek promosyonu sağlıyor ve emekliye maaş promosyonu ne kadar? En Yüksek Promosyonu Veren Bankalar Promosyon miktarları devamlı artarken, Temmuz ayında ileriki maaş zammı evvel bankalar rakamları bir kez daha güncelledi. Şu anki kampanyalar incelendiğinde, en yüksek promosyonu veren bankalar Yapı Kredi Bankası ve ING Bank, ek promosyon ödemeleriyle toplamda 18 bin TL’ye ulaşıyor.
Kamu bankaları ise SGK doğrultusundan tespit edilen emekli maaşı promosyonu tutarı olan 12 bin TL’yi öderken, Türkiye Finans Bankası emeklilere 14 bin 500 TL ödeme yapıyor. Ekonomistlerden Emeklilere Tavsiyeler Ekonomistler arasında bazıları, emeklilerin maaş zammını beklemelerini önerirken, bazıları ise ek zam beklentisinin düşük olduğunu ve promosyon rakamlarında Temmuz ayı ardından büyük bir artış beklenmediğini belirtiyorlar. Bankalar bu promosyonları 3 senelik bir vakit amacıyla öderken, bu vakit dolmadan maaşını taşıyanlardan belirli tutarlarda kesinti yapılıyor. Bu ilerlemeler doğrultusunda, emeklilerin maaş promosyonu ve zamları ile ilgili daha çeşitli bilgi alabilmek amacıyla bankaların resmi internet sitelerini ziyaret etmeleri ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeleri öneriliyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA